Over mij

Mag ik mij aan u voorstellen, ik ben Mieke Verschuren uit Breda. Reeds 30 jaar werkzaam als Paragnost-medium.

Op mijn huisadres geef ik persoonlijk consulten, waarbij heden, verleden en toekomst worden besproken met gebruikmaking van Aimée Zwitser- en zigeunerkaartjes. Ook kunt een foto meenemen, deze foto kan ik voor u lezen.
Evenzo kan een consult worden gegeven via de telefoon.

De redenen waarom de mensen een consult nemen en daarvoor een afspraak maken zijn divers.
Het kan gaan om relationele problemen, juridische aangelegenheden of b.v. zakelijke vraagstellingen waarbij de persoon in kwestie voor zakelijke keuzes is komen te staan.
In veel gevallen heb ik dan ook een adviserende taak naar de toekomst, van hoe er mee om te gaan of het beste te handelen en reik de mensen dan ook de reden aan waarom ik dat zo zie en vind.

Daarnaast begeleid ik mensen met hun kwaliteiten op spiritueel gebied, zodat ze ook op de juiste manier met hun gevoeligheid leren om te gaan, zowel individueel als in groepsverband.

Bovendien verzorg ik bloemenseances, zowel bij de mensen aan huis, alsook op mijn praktijk-, thuislocatie in Breda.   Door middel van bloemen maak ik contact met, één of meerdere, overleden dierbaren en mag ik boodschappen van hen aan u doorgeven.

Vanuit interesse, maar niet als zodanig werkzaam, heb ik opleidingen gevolgd tot hypno-therapeut, holistisch-therapeut en voetreflexiologe 

Mieke Verschuren